Vélemények és ajánlások

Vélemények? Ajánlások? Segíts nekünk és másoknak is, hogy jobban megismerjék az Ünnepi Üdvözlőlap mondanivalóját. Mond el néhány gondolatban, hogy neked tetszik-e. Ha igen, akkor miért, ha nem, akkor miért nem.

Edit

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Szerintem egy hiányt pótol, hisz, nem igazán találni hasonló szép ünnepi üdvözlő lapokat és ami még igazán tetszik az, hogy a piacon nincs is, én legalábbis nem találtam családdal kapcsolatos nagyon ízléses és szép köszöntőket. Nagyon tetszenek a szülinapi, és más személyes üdvözletek is. Igazán tudnék örülni egy ilyen kis videónak 🙂 Nagyon jó ötlet, mindenkinek csak ajánlani tudom, mert aki ilyent kap annak biztosan nagy élményt és örömöt fog okozni! Edit

Melinda

Nekem nagyon tetszik, ötletes, és hiánypótló, Valóban nem találni a neten olyan üdvözlőlapokat, ami minőségben elérhetne egy minimális szintet, ám a gagyi, az minden mennyiségben megtalálható. élni fogok a lehetőséggel. Köszönöm 🙂

Ildikó

Nekem nagyon tetszik, azt hiszem élek a lehetőséggel a karácsonyi ünnepen, hisz ez ebben a formában valóban minden szempontból praktikus.

Péter

Én először az árakat láttam meg, amit elég soknak találtam, de aztán észrevettem hogy ezek valójában videók, és így már nem is tűnt soknak. Aztán eszembe ötlött, hogy ha elmegyünk vásárolni, akkor ennél sokkal többet elköltünk felesleges és értelmetlen dolgokra, így azt mondom hogy ár érték arányban abszolút jó választás karácsonyi meglepetésnek, aki ilyet kap, biztos örül majd neki.

Angéla

Nekem nagyon tetszik, biztos hogy élni fogok a lehetőséggel.

Anna

Én egyszer régen kaptam egy ilyet, és nagyon tetszett. Kicsit utánajártam hogy hol lehet ilyet beszerezni, de sehol nem találtam. Próbáltam csináltatni valami hasonlót, de olyan horror árat mondtak rá, hogy lemondtam róla. Ez itt és most megjelenésben és árban is tökéletes.

Katalin

Remek ötlet!! Ehhez még hasonlót sem találtam. Nagyon sok üdvözlőlap van a neten, ám azok zöme, csapnivaló, vagy már unalomig ismételt, ám ez egy pompás újdonság lesz.
Köszönöm,
Kati.