Segítség a megrendelés leadásához

Amikor az oldalt böngészve rálelsz arra a termékre, ami igazán érdekel, amit meg akarsz szerezni, akkor az alábbi lépések megtétele szükséges.

  1. Kiválasztod a neked leginkább tetsző Ünnepi Üdvözlőlapot, majd a “Kosárba teszem” gombra kattintva bekerül a kosaradba. (ha több személynek szeretnél küldeni, akkor is csak 1 lapot kell megvásárolnod, hisz azt minden ismerősödnek elküldheted majd)
  2. Ezután egy kattintással eljutsz a pénztár oldalra, ahol kifizeted a termék árát. Ezután kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, ami megerősíti, hogy a megrendelés sikeres volt. Ebben az e-mailben találod a megrendelés számát is, amihez kapcsolódó lesz az adatok elküldése.Ebben az e-mailben találod a megrendelés számát
  3. Ezután visszanavigálsz a megvásárolt termék oldalára, és ott a kép alatt a termék adatai közt fogod megtalálni, az “Adatok a megrendeléshez” fület, ahol a videóhoz szükséges adatokat kell megadnod. Ugyan itt találhatod a videót is, (az a második fül) majd ha azt végig nézed, akkor tudni fogod hogy milyen adatokra van szükség. Ha a szöveges részek számodra is megfelelőek, akkor nem kell újra beírnod, elég ha csak az aláírást adod meg, az aki a küldő, (Jancsi és Juliska, Kovács Család, Példa Művek Kft.)Segítség a megredeléshez
  4. A Megrendelés Menete fül alatt kell megadnod a megrendelés számát. Ez fontos, hogy tudjuk melyik videóhoz kell hozzárendelni a megadott adatokat.A Megrendelés Menete fül alatt kell megadnod a megrendelés számát
  5. Amikor megérkezik a termék ára a számlánkra, és megérkezik a szükséges adat, akkor a megrendelések számától függően, kb 1-5 nap, amig elkészül a Te saját videód.
  6. FONTOS! A termék jellegét tekintve, az egy egyedi és névre szóló egyedi ajánlat részét képezi, ezért a 14 napos pénzvisszafizetési lehetőség ebben az esetben nem alkalmazható.
  7. Ha a fizetés után ad adatinformáció nem érkezik meg, akkor kísérletet teszünk az általad megadott elérhetőségek egyikén kapcsolatba lépni veled, és megbeszéljük a részleteket. Ha ez sikertelen, akkor a befizetett összeget visszaküldjük, ám annak a kezelési költsége abból levonásra kerül.
  8. A megrendelés és az adatbeküldés után, amig a gyártás el nem kezdődik, lehetőséged van a megrendelést visszamondani, telefonon, vagy e-mailben. Ebben az esetben is a 7. pont szerint járunk el.