Időben add le a megrendelésedet

Időben add le a megrendelésedet

Időben add le a megrendelésedet, mert a legfontosabb, amit tudnod kell, hogy a shopban látható Üdvözlőlapok, a képek és a videó csak minta, hogy lásd milyen lesz a Te saját üdvözlőlapod. Minden megrendelés egyedileg lesz elkészítve, a te képeddel, az aláírásoddal, amihez idő kell, tehát nem csak leveszem a polcról és elküldöm.

Közeledik a karácsony, a “nagy” névnapok, és számos születésnap, ezért kalkuláld bele a tervezésbe, hogy ha szeretnél a szeretteidnek egy maradandó élményt ajándékozni, akkor Időben add le a megrendelésedet. Az üdvözlőlapok elkészítéséhez idő kell, és persze munka is van vele. Esetenként 1 óra alatt elkészül, de van olyan is, mihez ennél jóval több idő kell. Ezért is van a vállalási idő 1-5 napban meghatározva. Ha neked holnap kell, akkor az elég necces, de ha a jövő héten lesz az a szülinap amikor meg akarod lepni a barátodat, akkor ahhoz ma le kell adnod a megrendelést, hogy legyen idő azt elkészíteni.

Az egyedi ajándékok mindig is nagyobb hangsúlyt kaptak az ünnepek alkalmával. Emlékezz, volt idő, amikor egy rajz, egy pár soros megemlékezés nagyobb örömet okozott az ünnepeltnek, mint ma egy új mobil vagy PS4 vagy valami más nagy értékű ajándék. Az emberek elfelejtették már, hogy az ajándék, nem kell hogy értékes legyen, elég ha kellőképpen személyes, amiben benne van a szeretet az ajándékozó részéről, és ugyan úgy annak is aki kapja.

Az általunk készített, és neked ajánlott Ünnepi Üdvözlőlapok, nem fizikai értéket képviselnek, hanem egy bensőséges, valódi értékeken alapuló szeretet megnyilvánulása. Ami még jobban kiemeli a hétköznapok sorából, az a megjelenése. Általában egy ajándék, (ha jól választasz) maradandó élményt nyújt az ünnepeltnek, ám sok esetben csak egy fiók mélyén fogja várni, hogy valaki rápillantson. Az általunk Neked készített ajándékok megjelenése, azok közzététele révén másoknak is elviszi a hírt, miszerint Te ajándékoztad Neki, mert valóban szereted őt. Ennek az ajándéknak nem árt a nyilvánosság, mert így a többi családtag, rokon és barát is osztozik veletek a pillanat meghitt élményében, ami talán közelebb hozza az embereket, a jelenlegi járványos időszak, szociális távolságtartása ellenére.

Ha tetszett, lájkold a facebook oldalunkat is: 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Weboldalon a jobb élmény és biztonság érdekében sütiket használunk. Az oldal használatával elfogadod a sütikre vonatkozó irányelveinket.