Hogyan működik az üdvözlőlap shop?

Hogyan működik? Szeretnénk segítséget nyújtani, hogy még egyszerűbb, könnyebb és szórakoztatóbb legyen a vásárlás, és ezzel együtt az élmény, amit az ajándék nyújt neked. Mindegy hogy kapod, vagy adod, ajándékozni öröm.

Az első lépés

A legelső lépésben, ki kel választanod azt az üdvözletet, ami az alkalomhoz illő, és ami neked, vagy a címzettnek tetszeni fog. A shopban kategóriák szerint tudsz válogatni, (Valentin nap, születésnap, vagy húsvét)

Ha megtaláltad a kedvedre valót, akkor tedd a kosaradba. Ezután mehetsz a pénztárba, ahol kifizeted a vételárat. Miután ezzel megvagy, jön a…

Második lépés

A sikeres fizetés után, vissza kell menned, arra az oldalra, ahol a kiválasztott és kifizetett üdvözlőlap van. Itt találod a termékképek alatt, az “ADATOK A MEGRENDELÉSHEZ” fület, amire rákattintva megjelenik az adatlap, amit ki kell tölteni.

Jellemzően a kiválasztott üdvözlőlapra jellemző szöveget adhatsz meg. Ha a mintavideóban lévő szöveg neked is megfelel, akkor csak a CIMZETT nevét kell megadnod, ami a videóban megjelenik. Továbbá megadhatod a küldő vagyis a Te saját neved, abban a formában, ahogy a címzett téged ismer, vagy amit általában az ismerőseid használnak.

Ha a kiválasztott videó képeket is magában foglal, (nem a háttér, és nem a grafikai elemek) akkor a videóban megjeleníteni kívánt logót, képet, vagy képeket is fel kell töltened. A képek lehetőleg nagy felbontásúak legyenek, Minimum 1920 x 1080 pixel méretben, mert csak ez garantálja a kívánt megjelenést.

Itt van egy fontos mező! A megrendelés száma. Ide kell beírnod, azt a számot, amit a megrendelés során a visszaigazoló emailben kaptál, és ami a számládon is szerepel. 

Harmadik lépés

Miután a videóra vonatkozó adatok megadásával elkészültél, jöhet a saját személyes adatod. Ez a neved és a telefonszámod megadását jelenti. A telefonszám csak abban az esetben szükséges, ha az adatok megadása során valami nem egyértelmű vagy helyreigazítást kíván.

Ha a vásárlás befejezése után szeretnéd, hogy az adataidat töröljük, akkor ezt külön kell kérded, a megfelelő jelzéssel, az adatlap végén. Ez esetben, minden adatod törlésre kerül, és ezért a következő vásárlásnál újra mindent meg kell adni. Ha nem kéred a törlést, akkor minden adatod a szerverünkön marad, amihez más nem férhet hozzá.

Befejező lépés

Miután minden szükséges adatot megadtál, tehetsz fel kérdést, vagy küldhetsz üzenetet a megrendeléssel kapcsolatban. Legvégül pedig csak az “ELKÜLDÖM” gombra kell kattintani.

Ha szeretnél friss információkat kapni, akkor kövess minket az iWiW Clubban.