Fizetés Szállítás és Visszáru

Kártyás fizetés

A Kártyás fizetés az Ünnepi Üdvözlőlap webshopban vásárolt termékek árának kifizetése a PAYPAL fizetést ajánljuk. Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával.  A vásárlás a PAYPAL rendszerén keresztül történik. A bankkártya adatokat szigorúan őrizzük, a PAYPAL megfelel a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS biztonsági szabvány előírásainak.
Ha nincs PAYPAL számlád, akkor is tudsz fizetni a PAYPAL rendszerben, a szokott módon a kártyaadatok megadásával, akár egy ingyenes PAYPAL fiók létrehozásával.

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted. Vedd figyelembe, hogy a SEPA átutalás általában 1-3 munkanapot vesz igénybe, és csak az összeg beérkezése után kezdünk hozzá a megrendelt termék elkészítéséhez.
Kedvezményezett bankja: PPRO Financial Limited
Kedvezményezett neve: Mouloud Houali
IBAN szám: DE58 7001 1110 6017 6747 39
BIC / Swift: DEKTDE71002
Kedvezményezett számlaszáma: 764457978
FONTOS! A közlemény rovatban fel kell tüntetni a megrendelés számát!

Utánvétel
A termékeink mind egyedi és névre szóló megrendelés formájában lesz megvásárolható termék, így az utánvétel, mint lehetőség nem működőképes. A termék elkészítése csak a megrendelés, és a vételár megérkezése után készül el. A késztermék végleges formája előzetes egyeztetés útján jön létre.

Szállítás

Az üzletünkben vásárolt termékek elektronikus úton készülnek, ezért fizikai termékszállítás nincs. A megrendelt, kifizetett, és elkészült terméket, elektronikus úton juttatjuk el a megrendelőnek.

Visszáru

A termékeink mind egyedi és névre szóló megrendelés alapján készül, így a termék visszavásárlásra nincs lehetőség, ezért a megrendelés véglegesítése és a fizetés előtt alaposan gondolt át, hogy pontosan mit szeretnél.

Ha nem találod a keresett információt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk Neked.