Gyakran ismételt kérdések

Kérlek olvasd el az alábbiakat, mielőtt írsz nekünk

Hol használhatom a megvásárolt üdvözlőlapot?
A nálunk megvásárolt üdvözlőlapot, gyakorlatilag bárhol felhasználhatod, ahol erre lehetőség van. A leggyakoribb ilyen platformok, a facebook, twitter, youtube, de elküldheted akár e-malben is, ha a terjedelme miatt erre alkalmas. Megoszthatod, feltöltheted, beágyazhatod, ahol csak szeretnéd.
Hányszor lehet felhasználni az üdvözlőlapot?
Bármennyiszer, nincs korlát, bármennyi alkalommal használhatod, ha azt az abban lévő dátum lehetővé teszi.
Hogyan jutok hozzá, a megvásárolt üdvözlőlaphoz?
Ennek több módja is van. 1. Feltöltjük a kész üdvözlőlapot a youtube csatornánkra, ahonnan korlátlan megosztás lehetséges. 2. Feltöltjük a Google Drive-ba, ahonnan letöltheted és szabadon használhatod. 3. Feltöltjük a saját szerverünkre, ahonnan szintén letöltheted, és egyéni módokon használhatod.
A shopban látható mintákban lehet-e változtatni?
Igen, lehet néhány alapvető változtatást eszközölni, mint például a szöveg, a betűtípus, és bizonyos mértékben a színek. Ennél nagyon mértékben a sablonokat nem módosítjuk, mert ahhoz több idő, több munkaóra, és több grafikai művelet szükséges, ami már egyedi gyártásnak minősül, és mint ilyen, egyedi árak is érvényesek.
Hogyan tudom kifizetni a megrendelt terméket?
A fizetéshez egyenlőre a PAYPAL rendszert használjuk, akinek van itt számlájam az 2 kattintással tud fizetni, ám akinek nincs, azok számára is használható, a különbség annyi, hogy itt meg kell adni a számlázáshoz szükséges adatokat. Ez az opció a panel alján található, mint PALPAL számla létrehozása. Ezután a normál kártyás fizetés azonnal hozzáférhető lesz.
Sok képet szeretnék feltölteni, használhatom a Google Drive szolgáltatást?
Természetesen. Ebben az esetben létre kell hozni egy mappát, amiben a kívánt képek benne vannak, majd ezt a mappát meg kell osztani, hogy mi is hozzáférjünk a képekhez. A megosztást erre az emailcímre állítsd be. Ha ez elkészült, akkor a megrendeléshez használt adatlap kitöltésénél (Adatok a megrendeléshez) az üzenet résznél add meg ennek a mappának a linkjlét.

Írj nekünk

    Amint tudunk válaszolunk neked