Mi is az Ünnepi Üdvözlőlap

2020 November 24.

Kedves vásárlóink

A járványügyi korlátozások és az ünnep közeledtével, számos dolgot figyelembe kell venni. A vásárok, és a kereskedelem általános korlátozásai miatt, egyre kevesebb a lehetőség, hogy ajándékot vásárolhassunk a szeretteinknek, ám ezzel együtt megnövekedett az igény a termékeinkre. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem állnak rendelkezésre raktáron a termékek, hisz minden egyes darabot a megrendelésben foglaltak szerint, illetve a megrendelő igényei alapján, a megrendelést követően állítjuk elő, minden darab frissen készül el. Ezért ha szeretnél Karácsonyra, Újévre egy soha el nem évülő, és mindig szem előtt lévő felejthetetlen ajándékot adni a szeretteidnek, akkor szükséges, hogy időben dönts, és időben add le a megrendelést, hisz az ünnepek előtti hajrában, erre nem biztos hogy lesz lehetőség, és ezért könnyen lemaradhatsz az élményről.

Ha karácsonyi üdvözlőlapot szeretnél, akkor azt december 24. előtt meg kell kapni, ami úgy lehetséges, hogy előtte minimum 5 nappal megrendeled. Ha banki utalást választ, akkor ez inkább 8 nap, vagyis a rendelés leadására legkésőbb december 16.án sort kell keríteni. PAYPAL fizetés esetén ez a nap december 19.
Amennyiben a határidőt nem tudjuk betartani, abban az esetben megbeszélhetünk későbbi időpontot, is, ami még belefér Neked. Ha így nem elfogadható, akkor a megrendelést töröljük, és a már befizetett összeget visszatérítjük. A karácsony előtti 1-2 hétben, kérjük érdeklődj, hogy a megrendelt termék elkészítése még lehetséges-e ésszerű határidő betartásával.

Célunk hogy minél jobb és színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani Neked, ezért ha probléma merül fel, vagy kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot. 

 

Bemutatkozás

2020 október 2.

Volt idő, amikor ünnepi alkalmakra, mint a születésnap, karácsony, vagy az újévi köszöntők, csak a netről letöltött, és továbbküldött változatban létezett. Ezt sosem szerettem, mert egysíkú és unalmas volt, hisz mindig ugyan azok a “menő” képek jöttek és mentek. A minőség persze csapnivaló, de azért akadt olyan is ami elérte a minimum szintet. Ám a legrosszabb az, hogy szinte mindegyik logózott, vagy épp a fészbúk csoport neve van rajta. Szóval ezek voltak azok a dolgok amiket gondosan elkerültem, mert egyik sem éri el nálam a minimális szintet.

Szóval ez nálam úgy működött, hogy megcsináltam a saját alkalmi üdvözletemet, ami egyedi volt, jó minőségű és persze annak szólt, akinek szántam. Amikor elküldtem az első ilyen üdvözlőlapjaimat, az ismerősök, a barátok, kértek hogy csináljak nekik is. Aztán jöttek a visszajelzések, hogy milyen jó, mert egyedi és névre szóló. …és egyre több kérést kapok azóta is.

Az üdvözletek nagyobb hányada csak egy kép, ami már szinte az internet kezdete óta jelen van, ám éppen ezért mert sok régi klasszikus is van közte, elég gyenge minőséget képvisel. Egy szintet lépünk ebben  témában, és a korszellem jegyében videókat készítünk, ami a néhány másodpercestől, a kicsit hosszabbakig többféle kategóriában lesz közzé téve. Miért a videó? A képekkel az a baj, hogy viszonylag egyszerű eszközökkel lehet ezeket módosítani, ami az idők folyamán az eredeti képet szinte teljesen megváltoztatja, és lényegében átcsúszik abba a kategóriába, ami már használhatatlan erre a célra. A videó látványosabb és szinte vonzza a szemet, és lényegesen több információt hordoz magában mint egy kép.

Ezért hoztam létre ezt az oldalt, hogy ezt a helyzetet némiképpen feljavítsam, azok számára, akiknek erre van igényük, hozzájussanak az egyedi és kellőképpen ünnepi, saját üdvözlő lapjukhoz. Ez a weboldal, egy webshop, ahol néhány alapsablon a választék, (egyenlőre) amiből választhatsz. Mivel aktuálisan most a karácsony lesz a következő ilyen ünnep, elsősorban erre fektetünk nagyobb hangsúlyt, aztán ahogy lehetőség adódik, a választék bővülni fog.

Mit csinálunk?

Ünnepi Üdvözlőlap videókat, ünnepi alkalmakra. Legyen az születésnap, vagy névnap, karácsony vagy húsvét, vagy akár csak egy bemutatkozás, a céged, hobbid, családod bemutatása.

Egy rövid videót készítünk, ami átlagosan 10 és 150 másodpercet mutat meg. Ebben a videóban elhelyezzük a szöveget, (jókívánságokat, leírásokat, bemutatkozást) Esetenként képeket logókat, és más grafikai elemeket. Az így elkészült Üdvözlőlapok, mint egy videó megjeleníthető szinte minden platformon, a közösségi oldalaktól kezdve a megosztó oldalakig, de akár üzenetként is küldhető.

A 2020-as év megpróbáltatásai után, mi így szeretnénk segítséget nyújtani a családi, és baráti kapcsolatok fenntartásához, illetve az új kapcsolatok megszerzésében.

Ha kérdésed van, vagy szeretnél több információt kapni, akkor keress minket bátran, amint tudunk válaszolunk neked.