Naponta nyerhetsz, a szerencsekerék megpörgetésével

A szerencsekerék megpörgetésével megajándékozunk téged egy kedvezményre jogosító kuponnal! Adj esélyt magadnak, hogy nyerj. Add meg az emailcímed, és a neved, majd pörgesd meg a kereket, hogy nyerj! Keresd az oldalakon a szerencsekerék ikonját:

Hogyan működik?

A szerencsekerék megpörgetésével azonnal nyerhetsz. A kuponok névértéke 3% – 50% között van, amelyiket kipörgeted, annak a százalékát kapod kedvezményként a vásárlás során. Minden pörgetés nyer! Ha már van a kosaradban Üdvözlőlap, akkor a kupon automatikusan levonásra kerül annak az árából, így a kasszánál 3 -50 százalékkal kell kevesebbet fizetned. Ha előbb pörgetsz, és csak utána akarsz vásárolni, akkor azt mielőbb tedd meg, mert a kuponok csak korlátozott ideig érvényesek.

A kipörgetett kuponkód a megadott emailcímre lesz neked elküldve, ezért figyelmesen add meg azt, nehogy lemaradj róla. A szerencsekerék forgatásával, naponta 1 (egy) kupont tudsz magadévá tenni, és azt felhasználni. Ha sajnálatos módon nincs szerencséd a pörgetéssel, akkor holnap ismét megpróbálhatod.

Minden kupon, amit a szerencsekerékkel megszerzel, csak 1 alkalommal lehet felhasználni. A fel nem használt kuponok a lejárati idő után törlődnek, azokat újra használni már nem lesz lehetőséged. Ha már van más forrásból kedvezményes kuponod, akkor eldöntheted, hogy melyiket akarod felhasználni, a kuponok kedvezményét összeadni nem lehet. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, akkor használd a kapcsolati űrlapot, és meglátod milyen hamar válaszolunk neked.

Tehát a szabályok

    • Naponta pörgethetsz a kedvezményes kuponért
    • Naponta csak 1 kuponra van lehetőséged a szerencsekerékkel
    • Minden kupon Személyenként csak egyszer használható
    • A kuponok használatával kapcsolatos minden jogot fenntartunk

Tedd próbára a szerencsédet, pörgesd meg most a szerencsekereket.

[couponwheel_embed wheel_hash=”4ee1fe”]