A karácsonyi ajándékozás és a Covid-19 járvány

A karácsonyi ajándékozás és a Covid-19 járvány

A legjobb ajándékot ajánljuk neked

A karácsonyi ajándékozás idén is aktuális, bár a járvány miatt egy kicsit másképp alakul, mint amit megszokhattunk. Az idei évben, a legjobb ajándékozási alternatíva, a legideálisabb választás, az online rendelhető, és szintén online átadható ajándék. Az általunk készített és forgalmazott termékek, az ajándékozásnak ezt a formáját részesítik előnyben. Egyedi, névre szóló, egyben különleges, maradandó élményt nyújt, annak aki adja, és annak is aki ilyet kap. Ellentétben a “hagyományos” üdvözlőlapokkal, ez nem tűnik el egy fiók poros mélyén, hanem folyamatosan jelen marad az ünnepi esemény után is.

Mit is kínálunk

Egy karácsonyi ajándék, akkor nyújtja a legtöbb örömet és boldogságot, ha igazán különleges. Az általunk elkészített üdvözlőlapok, egy olyan, eddig még nem elterjedt módon idén először kerül az online értékesítés piacára.
A kínálatunkban olyan rövid videó üdvözletek vannak, ami 10 másodpercnyi, vagy akár több percnyi üdvözletet juttatnak el az általad választott szeretteidnek. Egy ilyen videóban kifejezésre juttathatod a jókívánságodat, de akár hosszabb szöveget is beleilleszthetsz. Az elképzelésednek megfelelő videó kiválasztásával, annak szöveges tartalmával kalkulálhatsz, hogy mit szeretnél üzenni.

Mi a helyzet a karácsonyi ünneppel

A kereskedők java része, az év eleje óta, a gazdasági megszorítások, és a pénzügyi válság miatt már eleve kiesett a versenyből, akik még bent vannak, azoknál is jelentős korlátozások, és változtatások vannak érvényben.. Idén elsősorban az online kereskedés látszik működőképesnek. Ebben a szektorban jelentős fellendülés tapasztalható, ami köszönhető a szociális távolságtartásnak, és a lakosság félelmének. A 15 európai országban – köztük Magyarországon -, és 7500 ember megkérdezésével készült felmérésből kiderült, hogy a magyarok több mint egyharmada elmondása szerint még soha nem vásárolt annyit online, mint az elmúlt hetekben. Az európaiak 57 százaléka válaszolta ugyanezt.

Jött a koronavírus, és a magyar lakosság azonnal rákapott az internetes vásárlásra, másfélszer annyit költött a webáruházakban, mint tavaly. Az azonnali átutalást is megkedvelték a bankok ügyfelei – a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adatai szerint.

Elmarad az idei Vörösmarty téri karácsonyi vásár

A COVID-járvány adventi időszakra várható tetőzése miatt elmarad az idei Vörösmarty téri karácsonyi vásár. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) helyette kampányt indít a hazai kézművesek támogatására, amelyben mindenkit arra biztat, hogy magyar iparművészeti termékeket vásároljanak karácsonyra, ezzel támogatva a járvány miatt nehéz helyzetbe került kézműveseket. A kampányhoz további csatlakozókat is várnak. Ezzel együtt a A Bécsi karácsonyi vásár a Rathausplatzon rendezvényen idén is fogadja a látogatókat, a szigorú szabályok betartása mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Weboldalon a jobb élmény és biztonság érdekében sütiket használunk. Az oldal használatával elfogadod a sütikre vonatkozó irányelveinket.