A legnépszerűbb Születésnapi üdvözlőlapok

2020 NOvember 05.

Megemlékezés az elveszített szeretteinkről

Tragédia ez mindenki számára, de ebben a járványos időszakban még inkább azzá vált, hisz sokan még csak elbúcsúzni sem tudnak, sőt sok esetben egy halál, teljesen váratlanul érinti azokat, akik a vírus miatt veszítenek el valakit.

megnézem
Megemlékezés az elveszített szeretteinkről ⋆ Ünnepi Üdvözlólap

A legnépszerűbb üdvözlőlapok

Időben add le a megrendelésedet ⋆ Ünnepi Üdvözlólap

Időben add le a megrendelésedet

Időben add le a megrendelésedet, mert a legfontosabb, amit tudnod kell, hogy a shopban látható Üdvözlőlapok, a képek és a videó csak minta, hogy lásd milyen lesz a Te saját üdvözlőlapod. Minden megrendelés egyedileg lesz elkészítve, a te képeddel, az aláírásoddal, amihez idő kell, tehát nem csak leveszem a polcról és elküldöm.

Az üdvözlőlapok elkészítéséhez idő kell, és persze munka is van vele. Esetenként 1 óra alatt elkészül, de van olyan is, mihez ennél jóval több idő kell.

Ünnepi Üdvözlőlap játékok

Ünnepi Üdvözlőlap

Bemutatkozás. Mit csinálunk?

Ünnepi Üdvözlőlap videókat, ünnepi alkalmakra. Legyen az születésnap, vagy névnap, karácsony vagy húsvét, vagy akár csak egy bemutatkozás, a céged, hobbid, családod bemutatása.

Egy rövid videót készítünk, ami átlagosan 10 és 150 másodpercet mutat meg. Ebben a videóban elhelyezzük a szöveget, (jókívánságokat, leírásokat, bemutatkozást) Esetenként képeket logókat, és más grafikai elemeket. Az így elkészült Üdvözlőlapok, mint egy videó megjeleníthető szinte minden platformon.
Olvasd Tovább

KARÁCSONYI AJÁNLATOK